Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως

Ανακοινώνεται από την Εταιρεία ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της ALPHA BANK, Σταδίου 40, 3ος όροφος, παραβρέθηκαν 16 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 9.023.992 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι το 64,46% επί του συνόλου των μετόχων της Εταιρίας. Η συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διατάξεως. Ειδικότερα ελήφθησαν παμψηφεί και ομόφωνα οι κατωτέρω αποφάσεις:

1) Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της 31.12.2005 καθώς και οι Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2) Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2005.

3) Εξελέγησαν ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής για τη διαχειριστική χρήση 2006, μέλη της εταιρίας KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. και εγκρίθηκε η αμοιβή τους.

4) Επικυρώθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής: α) Ανεξάρτητα μη εκτελέστικα μέλη οι κ.κ Κωνσταντίνος Τ. Αναγνωστόπουλος, Αριστείδης Α. Δεσποτόπουλος και Θεοφάνης Δ. Σαξώνης. β) Εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Μαρίνος Σ. Γιαννόπουλος, Θεμιστοκλής Ι. Κορκόντζελος και Αντώνιος Σ. Λεούσης. γ) Ως μη εκτελεστικό μέλος ο κ. Γεώργιος Ν. Κόντος.

5) Εγκρίθηκε η αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6) Προεγκρίθηκε η αμοιβή του Διευθυντού-μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

7) Εγκρίθηκε η χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μετέχοντα της διευθύνσεως της εταιρίας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Διευθυντη, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση εταιρίων του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων