Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Στις 15 Ιανουαρίου 2007 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα "Αγορά Ιδίων Μετοχών". Παρέστησαν 2 (δύο) μέτοχοι που εκπροσωπούν το 69% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και απεφασίσθη, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/1920, αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της, προκειμένου η Εταιρία να στηρίξει, τη χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της, επειδή στη παρούσα φάση είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τιμή που αντιστοιχεί στα δεδομένα της αγοράς, και στην οικονομική κατάσταση καθώς και τις προοπτικές της Εταιρίας.
Επί του προαναφερθέντος θέματος αποφασίστηκαν τα εξής:
1) Να προβεί η εταιρεία στην αγορά ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών μέχρι του αριθμού των 2.300.000 Μετοχών.
2) Ορίστηκε κατώτατη τιμή αγοράς κάθε μετοχής το ποσό των 2 Euro και ανώτατη το ποσό των 5 Euro.
3) Ορίστηκε χρονικό διάστημα ενός (1) έτους κατά το οποίο θα γίνουν οι ως άνω αγορές αυτών, από σήμερα και μέχρι 14/1/2008
4) Εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. όταν και εφόσον το κρίνει απαραίτητο, με γνώμονα τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής, να ορίσει τα επί μέρους χρονικά διαστήματα κατά τα οποία θα διενεργηθούν οι αγορές καθορίζοντας και τον ανώτατο αριθμό μετοχών που θα αγοραστεί σε κάθε επί μέρους χρονικό διάστημα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων