Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006 πραγματοποιήθηκε στο Καστρί Αττικής και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ATEbank (Ελευθερίου Βενιζέλου, αρ. 154) η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, στην οποία παρέστησαν 11 μέτοχοι που εκπροσωπούν 23.800.308 μετοχές - ψήφους, ήτοι ποσοστό 87,12% του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου, η οποία έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Ενέκρινε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη Συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2005 ήτοι, τον Ισολογισμό και το Λογαριασμό Αποτελεσμάτων Χρήσης, καθώς και την Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή. Η Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ήτοι με ποσοστό 99,97% του στη Συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,09% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
2. Απήλλαξε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τη διαχείριση χρήσης 2005.
3. Εξέλεξε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας της Διαχειριστικής Χρήσης 2006, την Ελεγκτική Εταιρία GRANT THORNTON Α.Ε με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 127 και ειδικότερα τους ελεγκτές της Εταιρείας αυτής: Τακτικό Ελεγκτή τον κ. ΝΤΖΑΝΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 11521 και Αναπληρωματικό Ελεγκτή τον κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14261.
4. Ενέκρινε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τις αμοιβές - αποζημιώσεις προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη χρήση 2005, ενέκρινε δε για τη χρήση 2006 όπως στα μέλη του Δ.Σ., Γραμματέα και Νομικό Σύμβουλο καταβάλλονται οι ίδιες αμοιβές, στον δε Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι προβλέπεται από τη σύμβασή του.
5. Αποφάσισε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, την τροποποίηση του προγράμματος επένδυσης των αντληθέντων κεφαλαίων μέσω Χ.Α. (η Εταιρία θα εκδώσει λεπτομερή ανακοίνωση).
6. Αποφάσισε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου την τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, με την προσθήκη σ' αυτό του διακριτικού τίτλου της, ως εξής: "Συνιστάται ανώνυμη ασφαλιστική Εταιρεία με την επωνυμία "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το Διακριτικό Τίτλο "ΑΤΕ Ασφαλιστική". Για τις συναλλαγές της με το εξωτερικό, η Εταιρεία θα χρησιμοποιεί την επωνυμία "AGROTIKI ASSURANSE SOCIETE ANONYME", "AGROTIKI INSURANCE COMPANY S.A.".
7. Ενέκρινε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 87,12% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, που θα καλύπτει την ευθύνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας έναντι τρίτων, με ανώτατο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης συνολικά για όλα τα μέλη τα 10 εκατ. euro ανά γεγονός, τα ασφάλιστρα του οποίου θα καλύπτονται από την εταιρεία.
8. Τέλος ανακοινώθηκε στους μετόχους ότι η Εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση του 2005, δεδομένου ότι η Εταιρία έχει συσσωρευμένες ζημιές από προηγούμενες χρήσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων