Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας με την επωνυμία ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ που έλαβε χώρα την 30.6.2005 και στην οποία παρέστησαν μέτοχοι με συνολικό αριθμό μετοχών 14.880.275 ήτοι ποσοστό 61% του συνόλου των μετοχών αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί τα ακόλουθα :

Πρώτον: Ενέκρινε τον Ισολογισμό, την Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου, το Προσάρτημα και γενικά τις Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση του έτους 2004. Δεύτερον: Απάλλαξε τα μέλη του ΔΣ καθώς και τους Ορκωτούς Ελεγκτές της εταιρείας από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης του έτους 2004. Τρίτον: Εξέλεξε ως Τακτικό Ελεγκτή τον κ. Ιωάννη Α. Αναστασόπουλο ΑΜ ΣΟΕΛ 10151 και ως αναπληρωματική ελεγκτή την κα Βενετία Τριαντοπούλου-Αναστασοπούλου ΑΜ ΣΟΕΛ 12391. Τέταρτον: Εξέλεξε τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

1. Μιχαήλ Δραμυτινό ως Πρόεδρο του ΔΣ 2. Ασημίνα Δραμυτινού ως Αντιπρόεδρο του ΔΣ 3. Γαρύφαλλο Γεώργιο ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ 4. Μηλόπουλο Γεώργιο ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ 5. Νανίδη Γρηγόριο ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ 6. Παπακωνσταντίνου Μιλτιάδη ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Πέμπτον: Ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού προκειμένου να περιλαμβάνει και την υπηρεσία Info1 Έκτον: α) Την μεταβολή της χρήσης του εναπομείναντος ποσού των αντληθέντων κεφαλαίων εξ Ευρώ 204.091,16 ώστε να περιλαμβάνει και την ανάπτυξη της υπηρεσίας Info1 και β) την μετάθεση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης μέχρι τις 31/12/2005.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων