Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της από 26/4/2006 επιστολής του Χ.Α., αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου για την υπαγωγή της Εταιρίας στις διατάξεις του Ν.3429/05 και την αποτύπωση των οικονομικών της μεγεθών, η εταιρία γνωστοποιεί τα εξής:
1. Ήδη μετά από σχετικό δελτίου τύπου που εστάλη από την Εταιρία μας και δημοσιεύθηκε στον τύπο στις 19 & 20.04.2006 το οποίο αναφέρει ότι "Η Εταιρία, όπως γνωμοδότησε και η Νομική της Διεύθυνση, υπάγεται στις διατάξεις του ως άνω νόμου, δεδομένου ότι στη χρήση του έτους 2004 είχε δημοσιεύσει ζημιογόνα οικονομικά αποτελέσματα. Ως όφειλε εκ του νόμου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Ιωάννης Παυλίδης κάλεσε τους εργαζόμενους σε διάλογο, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα και να υπογραφεί σχετική Συλλογική Σύμβαση". Από την διαδικασία αυτή ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ουδεμία δυσμενής επίπτωση επέρχεται στην οικονομική κατάσταση της Εταιρίας.
2. Οι οικονομικές καταστάσεις και κατά συνέπεια τα αποτελέσματα χρήσεως 2004, που συντάχθηκαν, υπολογίσθηκαν υποχρεωτικά και δημοσιεύθηκαν με βάση την ισχύουσα το χρόνο εκείνο ελληνική νομοθεσία, ήσαν ζημιογόνα κατά 2.442 χιλ. Euro. Για την χρήση του 2005 υποχρεωτικά εκ του νόμου εφαρμόστηκαν τα Δ.Π.Χ.Π. και προέκυψε κερδοφορία ποσού 8.300 χιλ. Euro. Για λόγους συγκρισιμότητας, έπρεπε και τα αποτελέσματα της χρήσης 2004 να αναπροσαρμοσθούν με βάση τα Δ.Π.Χ.Π. Από την αναπροσαρμογή αυτή προέκυψε για τη χρήση 2004 κερδοφορία 20.100 χιλ. Euro.
Τα πιο πάνω στοιχεία είναι απολύτως ακριβή και απεικονίζουν την πραγματική οικονομική κατάσταση της Εταιρίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων