Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας που αφορούσε την έκδοση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/03 και του Κ.Ν. 2190/1920, ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι δέκα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία γνωστοποιεί ότι:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, Στο πλαίσιο της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας μας, της 22/11/2005, που αφορούσε την έκδοση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/03 και του Κ.Ν. 2190/1920, ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους μέχρι δέκα πέντε εκατομμύρια ευρώ (Euro 15.000.000), τα οποία θα παρέχουν στους ομολογιούχους δικαίωμα προς απόληψη τόκου, με διάρκεια πέντε (5) ετών, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, με σκοπό την αναχρηματοδότηση των δανείων της εταιρείας και την χρηματοδότηση μέρους της επένδυσης για δημιουργία νέας αποθήκης - κέντρου διακίνησης εμπορευμάτων, νόμιμα εξουσιοδοτημένο από την ανωτέρω Γενική Συνέλευση, προέβη στην υπογραφή των συμβάσεων έκδοσης ομολογιακών δανείων ύψους ευρώ 12.000.000. Ομολογιούχοι δανειστές και διαχειριστές πληρωμών ορίστηκαν, κατά ευρώ 3.000.000 εκάστη οι τράπεζες: ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Η έκδοση των ομολογιακών δανείων θα γίνει στις 30.12.2005. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο έχει έρθει σε συμφωνία για την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου ευρώ 3.000.000, το οποίο θα καλύψει εξ? ολοκλήρου σαν μοναδικός ομολογιούχος δανειστής η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Η σχετική σύμβαση προβλέπεται να υπογραφεί εντός των επομένων ημερών.