Αλλαγή Επωνυμίας και Διακριτικού τίτλου εταιρίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΛΟΤΖΙΚ ΝΤΑΤΑ ΙΝΦΟΡΜΕΙΣΟΝ ΣΥΣΤΕΜΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 09/08/2006 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της σε SINGULARLOGIC S.A.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. Κ-12307/05-09-2006 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του της 27/09/2006 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, ορίζεται ότι από τις 2/10/2006, η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε SINGULARLOGIC S.A.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-6266500, κα Αναστασία Παπαδοπούλου).

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων