Αγορά ποσοστού 47% του διαγνωστικού κέντρου Αξονικός Τομογράφος Σερρών

H EUROMEDICA Α.Ε., στα πλαίσια των σχεδίων της για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό και τους μετόχους της ότι στις 22/11/2006 προχώρησε σε αγορά ποσοστού 47% του διαγνωστικού κέντρου Αξονικός Τομογράφος Σερρών, έναντι τιμήματος 1,6 εκ. ευρώ.
Το διαγνωστικό κέντρο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989, στεγάζεται σε κτίριο στο κέντρο των Σερρών, ιδιόκτητο κατά 50% και έχει ένα δίκτυο 200 συνεργαζόμενων γιατρών.
Διαθέτει αξονικό τομογράφο, μαγνητικό τομογράφο 1 tesla, έγχρωμο υπερηχογράφο triplex, μέτρηση οστικής πυκνότητας, ψηφιακό ακτινολογικό, μαστογράφο και ορθοπαντογράφο.
Ο κύκλος εργασιών του διαγνωστικού για το τρέχον έτος αναμένεται να προσεγγίσει το 1,15 εκ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη τις 600 χιλ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι με την ανωτέρω εξαγορά το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων της EUROMEDICA πανελλαδικά ανέρχεται σε 24, εκ των οποίων τα 13 βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (δύο από τα οποία θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 4 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 2 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα και Σέρρες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων