Σχολιασμός Δημοσιεύματος

Σχετικά με το δημοσίευμα της 31/01/2007 στο Euro2day, η Εταιρεία ενημερώνει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ενοποίησης και ελέγχου των αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2006 και δεν έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων εκτιμάται ότι θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί από την Εταιρεία σε εύλογο χρόνο.
Αναφορικά με όσα σημειώνονται στο δημοσίευμα για την γεωγραφική επέκταση του Ομίλου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στα δελτία τύπου στις 21/11/2006 και 16/05/2006, προτεραιότητα για τον Όμιλο έχουν οι αγορές της Ινδίας (όπου ήδη έχει προχωρήσει σε σύναψη Joint Venture) και Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα οι περιοχές της Σαουδικής Αραβίας και Ντουμπάϊ. Στις περιοχές αυτές εξετάζονται συνεργασίες για τις οποίες όμως οι συζητήσεις βρίσκονται σε προκαταρτικό στάδιο, και ως εκ τούτου η δημοσιοποίηση περαιτέρω στοιχείων στην παρούσα φάση δεν κρίνεται σκόπιμη.
Ο Όμιλος έχει, επίσης, ενημερώσει σχετικά με τις κινήσεις αναδιοργάνωσης για το έτος 2006 με το Δελτίο Τύπου της 11/05/2006 και με την παρουσίαση της 01/09/2006 στο 1 Ετήσιο Ελληνικό Roadshow στο Λονδίνο, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και στο Χ.Α.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων