Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

Η Εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΑΕ, προς σχολιασμό σημερινών δημοσιευμάτων σχετικά με επιμέρους όρους του προσυμφώνου που σύναψε την 7.9.2006 με την εταιρία Wavin Β.V. (Wavin) για την πώληση του κλάδου σκληρών πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων του Ομίλου στην Ελλάδα, αναφέρει ότι το εν λόγω προσύμφωνο προβλέπει ειδικότερα τα εξής:
- η Wavin θα χορηγήσει στην Εταιρία ενδιάμεση εξασφαλισμένη χρηματοδότηση υπό τη μορφή αφ'' ενός δανείου ύψους 2,5 εκ. ευρώ, που ήδη εκταμιεύτηκε, και αφ'' ετέρου εγγυητικής κάλυψης σε προμηθευτές της Εταιρίας έως ύψους 2,5 εκ. ευρώ, που δεν έχει παρασχεθεί ακόμα, χρηματοδότηση που θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, και
- η Wavin θα παραδώσει κατά την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας, εγγυητική επιστολή υπέρ της Εταιρίας ύψους 20 εκ. ευρώ και λήξης 31.5.2007, προκειμένου να διασφαλιστεί η εκπλήρωση των υποχρεώσεών της από την οριστική συμφωνία.
Περαιτέρω, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ως άνω προσυμφώνου, εφ'' όσον και όταν θα υπάρξουν νέες σχετικές εξελίξεις, πλην όσων ανακοινώθηκαν την 29.9.2006, η Εταιρία θα προχωρήσει στην άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων