Ρευστοποίηση κλασματικών δικαιωμάτων που προέκυψαν από τη διανομή δωρεάν μετοχών της Εταιρείας

Ενημερώνονται οι κ.κ. Μέτοχοι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. κατά την συνεδρίαση της 14.9.2005, αποφάσισε να ρευστοποιηθούν τα κλασματικά δικαιώματα που προέκυψαν από τη διανομή δωρεάν μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με την απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 30.6.2005 και το προϊόν της ανωτέρω ρευστοποιήσεως να αποδοθεί στους δικαιούχους μετόχους.

Η ρευστοποίηση των κλασματικών υπολοίπων που αντιστοιχούν σε 11.286 μετοχές της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί με πώληση μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα από 20.9.2005 έως 22.9.2005 από την ALPHA FINANCE ΑΧΕΠΕΥ. Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης, κατ' αναλογία κλάσματος, είναι οι μέτοχοι της Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Κ.A.Α στις 9.8.2005 μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η καταβολή του προϊόντος της πώλησης των κλασματικών υπολοίπων προς τους δικαιούχους, θα αρχίσει την 5.10.2005 και θα πραγματοποιείται μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ:


α) είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων Xειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ. (Χρηματιστηριακές Εταιρείες, Τράπεζες κ.λ.π.).
β) είτε απευθείας στους δικαιούχους μετόχους στο δίκτυο των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Για την καταβολή του προϊόντος της πώλησης μέσω των Xειριστών, παρακαλούνται οι Xειριστές (Τράπεζες, Χρηματιστηριακές Εταιρείες κ.λ.π.) καθώς και οι Θεσμικοί Επενδυτές να απευθύνονται στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Χρηματοοικονομικών Οργανισμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Υποδιεύθυνση Θεματοφυλακής Ιδιωτών Επενδυτών και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών), Καραγεώργη Σερβίας 6, 10672 Αθήνα, τηλ. 210 3340608, 210 3340611 και 210 3340613 και fax 210 3340633, αρμόδιοι κ.κ. Ι. Ξύδης και Η. Δημητρίου.

Για την είσπραξη του κλασματικού δικαιώματος απευθείας από τους δικαιούχους μετόχους, οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν στα καταστήματα του δικτύου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος: το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητός τους, τον Α.Φ.Μ. τους καθώς και τα στοιχεία τους στο Σ.Α.Τ. (αριθμό Μερίδας). Η είσπραξη του κλασματικού δικαιώματος από τρίτο είναι δυνατή εφόσον προσκομισθεί, εκτός από τα ανωτέρω, και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομική ή άλλη αρμόδια αρχή. Για το ακριβές προϊόν της πωλήσεως κλάσματος οι κ.κ. Μέτοχοι θα ενημερωθούν με νεώτερη Ανακοίνωση της Εταιρείας, η οποία θα δημοσιευθεί στον Τύπο μετά την ολοκλήρωση και εκκαθάριση των χρηματιστηριακών πράξεων πώλησης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων