Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΒΕΤΕ ανακοινώνει ότι στις 30 Ιουνίου 2006 και ώρα 9:30 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μέτοχων της, στα γραφεία της εταιρίας (Μεσογείων 109-111, Αθήνα). Παρέστησαν πέντε (5) μέτοχοι οι οποίοι εκπροσώπησαν 12.022.070, από τις 20.210.127 μετοχές στις οποίες διαιρείται το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 59,49% αυτού. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισε παμψηφεί τα εξής:
1. Υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις (εταιρικές και ενοποιημένες) της χρήσης 2005 με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Υπερψηφίστηκε η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005.
3. Για τον έλεγχο της χρήσης 2006 ορίστηκε η Ελεγκτική Εταιρεία "BKR ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ". Συγκεκριμένα εξελέγησαν ως Τακτικός Ορκωτός Ελεγκτής ο κος Πρατικάκης Ιωάννης και αναπληρωματικός αυτού ο κος Σφούνος Αριστείδης. Έγινε επίσης καθορισμός των αμοιβών τους.
4. Καθορίσθηκαν τα ποσά των αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συνδεομένων με οποιαδήποτε σχέση με την Εταιρεία για την χρονική περίοδο από 1.7.2006 έως 30.6.2007.
5. Χορηγήθηκε άδεια σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Δ/ντές της Εταιρείας σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 23α του κ.ν 2190/1920 να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση Εταιρειών και Κοινοπραξιών που επιδιώκουν συναφείς με την Εταιρεία σκοπούς.
6. Εγκρίθηκε η αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ κου Στέργιου Μπεφάνη από το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος κο Μιχαήλ Ζέη.
7. Παρεσχέθη η σχετική εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στον Γραμματέα της για να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα Πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων