Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της εταιρείας στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων . Παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 68,19% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις και η διανομή μερίσματος Ευρώ 0,04 ανά μετοχή.

Όσον αφορά στην διανομή του μερίσματος εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος και πληρωμής αυτού .

Ο Πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε ότι η πορεία της εταιρείας θα είναι συνεχώς ανοδική με αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας και ότι πλέον αρχίζουν και αποδίδουν οι εξαγορές των προηγούμενων χρόνων όπως για παράδειγμα η ανάληψη του έργου στο Abu Dhabi αξίας σε ευρώ 32.000.000 που εκτελείτε αποκλειστικά με το μάρμαρο Sivec που εξορύσσεται στη θυγατρική FHL Mermeren Kombinat που εδρεύει στη FYROM.

Ανεπτύχθη η στρατηγική της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια στους επιμέρους τομείς της δραστηριότητας της που έχει να κάνει με την παραγωγή αντιπροσώπευση και εμπορία προϊόντων μαρμάρων και λοιπόν δομικών υλικών με προϊόντα προστιθέμενης αξίας και συνεισφοράς στο κύκλο εργασιών και την κερδοφορία της εταιρείας


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων