Aνακοίνωση έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πληροφοριακού δελτίου για προαιρετική δημόσια πρόταση

Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ. με επιστολή της στο Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
Ο κ. Αντώνιος Λυμπέρης του Παναγιώτη (ο Προτείνων), με επαγγελματική κατοικία το Δήμο Κορωπίου Αττικής, οδός Ι. Μεταξά, αριθμ. 80, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2006, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (η Ε.Κ.) ενέκρινε το Πληροφοριακό Δελτίο (το Πληροφοριακό Δελτίο) για την προαιρετική δημόσια πρόταση (η Δημόσια Πρόταση), την οποία ο Προτείνων, στις 20 Οκτωβρίου 2006, απηύθυνε προς όλους τους κατόχους κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών (οι Μέτοχοι και οι Μετοχές, αντίστοιχα) εκδόσεως της ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (η Εταιρεία) αναφορικά με την αγορά του συνόλου των Μετοχών και, παράλληλα, ανακοίνωσε δια σχετικής καταχωρήσεως στο, από 23ης Οκτωβρίου 2006, φύλλο του Ημερήσιου Δελτίου Τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Πληροφοριακό Δελτίο
Επειδή ο Προτείνων στερείται διαδικτυακού τόπου (internet site), το Πληροφοριακό Δελτίο θα δημοσιευθεί και αντίτυπα αυτού, μετά των δηλώσεων αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, θα διατίθενται δωρεάν σε όλα τα υποκαταστήματα, στην Ελλάδα, της ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. (η EFG Eurobank) και στα γραφεία της EFG Telesis Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ., Φιλελλήνων 10, 105.57, Αθήνα (ο Σύμβουλος),από την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006 και καθ'' όλη τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης (ως ακολούθως ορίζεται).
Περίοδος Αποδοχής
H περίοδος αποδοχής (η Περίοδος Αποδοχής) αρχίζει την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006 ώρα 8:00 π.μ. και λήγει την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2006, ώρα 2:00 μ.μ.
Μετοχές της Δημόσιας Πρότασης
Το σύνολο των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρίας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με ονομαστική αξία Euro 0,59, οι οποίες έχουν εισαχθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης), και τις οποίες ο Προτείνων, αμέσως ή εμμέσως, δεν κατέχει, ούτε θα αποκτήσει διαρκούσης της Δημόσιας Πρότασης, ο αριθμός των οποίων, κατά την 20η Οκτωβρίου 2006, ανήρχετο σε 9.573.100 ή ποσοστό 50,001% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου επί μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας.
Επισημαίνεται ότι ο Προτείνων σκοπεί, διαρκούσης της Δημόσιας Πρότασης, να αγοράζει, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές εκδόσεως της ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε τιμή που δε θα υπερβαίνει το Προσφερόμενο Τίμημα (ως ακολούθως ορίζεται).
Προσφερόμενο Τίμημα
Ο Προτείνων προσφέρει 0,85 Ευρώ σε μετρητά για κάθε Μετοχή που θα προσφέρεται εγκύρως σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρότασης (το Προσφερόμενο Τίμημα), από το οποίο θα αφαιρούνται τα βαρύνοντα τους αποδεχόμενους τη Δημόσια Πρόταση μετόχους και στον Κανονισμό Εκκαθάρισης προβλεπόμενα δικαιώματα υπέρ του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (το Κ.Α.Α.), σήμερον ανερχόμενα σε ποσοστό 0,08% επί της αξίας της συναλλαγής, ως αυτά περιγράφονται ειδικά στο Πληροφοριακό Δελτίο.
Διαδικασία Αποδοχής
Η διαδικασία αποδοχής περιγράφεται αναλυτικά στην παράγραφο 3.2 Δηλώσεις Αποδοχής - Διαδικασία Αποδοχής του Πληροφοριακού Δελτίου.
Ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης
Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν στο ημερήσιο δελτίο και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής.
Με την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων δεν προτίθεται να επιδιώξει τη διαγραφή των Μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Επιπλέον Πληροφορίες
Η διαδικασία αποδοχής περιγράφεται αναλυτικά στο Κεφάλαιο 3 του Πληροφοριακού Δελτίου. Οι Μέτοχοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης αποδοχής από την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006, και καθ'' όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής από οποιοδήποτε υποκατάστημα στην Ελλάδα της EFG Eurobank ή τηλεφωνικά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τον αριθμό 210-3523441.
Στι Σημείωση
Η παρούσα Προαιρετική Δημόσια Πρόταση, απευθύνεται μόνο σε πρόσωπα, τα οποία νομίμως δύνανται να την αποδεχθούν. Κατ'' ακολουθία, δεν απευθύνεται, καθ'' οιονδήποτε τρόπο ή τύπο (έγγραφο ή άλλως πως) οιαδήποτε χώρα, στην οποία, κατά τους νόμους αυτής, η διενέργεια της παρούσας Δημόσιας Πρότασης ή η αποστολή /διανομή οιουδήποτε σχετικού υλικού είναι παράνομη ή αποτελεί παραβίαση οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας, κανόνα ή κανονισμού.
Ο Προτείνων ουδεμία φέρει ευθύνη για τυχόν παραβίαση από οιονδήποτε των ανωτέρω απαγορεύσεων.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων