Υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία MedNet ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Το Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ ΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία MedNet ΕΛΛΑΣ ΑΕ, η οποία διαχειρίζεται ασφαλιστικά προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης μερικών εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα.
Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων που εκπροσωπεί η MedNet ΕΛΛΑΣ ΑΕ για νοσηλεία στο Υγεία με ειδικούς όρους, τόσο για τις αμοιβές των Ιατρών, όσο και για τον τιμοκατάλογο του Νοσοκομείου. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι τριετής και προβλέπει αναπροσαρμογές κάθε χρόνο, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται τη διατήρηση του μέσου κόστους ανά νοσηλεία για τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι η καθιέρωση ενός νέου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και Ιδιωτικών Νοσοκομείων, βασισμένη σε υγιείς όρους, αποδεκτούς και επωφελείς και από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (Ασφαλιστικές Εταιρείες, Ιατροί και Νοσοκομεία), ενώ παράλληλα εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.
Η συμφωνία αυτή πραγματοποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και την συμμετοχή σε όλα τα στάδια των συζητήσεων του Ιατρικού Συνδέσμου ΥΓΕΙΑ (ΙΣΥ), ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί γι αυτό από τη Γενική Συνέλευση των Ιατρών του ΥΓΕΙΑ. Είναι η πρώτη φορά που Ιατροί και Διοίκηση Ιδιωτικού Νοσοκομείου συνεργάσθηκαν εποικοδομητικά για μια συμφωνία τόσο σημαντική, που θα αλλάξει τα δεδομένα στην συνεργασία Ασφαλιστικών Εταιρειών, Ιατρών και Ιδιωτικών Νοσοκομείων.
Η νέα Διοίκηση έχοντας την στήριξη και την σύμφωνη γνώμη των ιατρών του Υγεία, αρχίζει να υλοποιεί την στρατηγική της απόφαση για καθιέρωση ενός νέου πλαισίου λειτουργίας και συνεργασίας με την ασφαλιστική αγορά, αλλά και γενικότερα με το χώρο των υπηρεσιών υγείας, το οποίο να στηρίζεται στην αξιοπιστία, την επικοινωνία, και την αποτελεσματικότητα, με στόχο την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον ασθενή.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων