Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού

Η Γενική Συνέλευση μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρίας και θα ισχύει από τώρα και εις το εξής ως ακολούθως:
ΑΡΘΡΟ 2
1. Εδρα της εταιρίας ορίζεται ο Δήμος της Νίκαιας του Νομού Λάρισας (5ον ΧΛΜ Εθνικής Οδού Λαρίσης Αθηνών). Η Εταιρία ενάγεται στην έδρα της για κάθε διαφορά ακόμα και για τις περιπτώσεις της ειδικής δωσιδικίας για τις οποίες μπορεί να ενταχθεί εκτός της έδρας της.
2. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου δύναται να ιδρυθούν υποκαταστήματα, πρακτορεία ή απλώς αντιπροσωπείες αυτής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Τους όρους λειτουργίας καθώς και τη φύση και έκταση των εργασιών όλων τούτων καθορίζει κάθε φορά το Διοικητικό Συμβούλιο με την απόφαση του για την ίδρυση τους ή με μεταγενέστερη απόφαση του.

Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο, να ενσωματώσει την ως άνω τροποποίηση στο καταστατικό της εταιρίας και να υποβάλλει στην αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή σύμφωνα με το άρθρο 7β παρ.11 του κ.ν. 2190/20, το καταστατικό της εταιρίας σε ενιαίο κείμενο νόμιμα υπογεγραμμένο, για καταχώρηση στο Μητρώο ΑΕ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων