Τον Όμιλο ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ παρουσίασε σε ομάδες επενδυτών του Καναδά η Πρόεδρος κα Θεοδώρα Ταμπακούλη, στο Τορόντο και το Μοντρεάλ.

Τον Όμιλο ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ παρουσίασε σε ομάδες επενδυτών του Καναδά η πρόεδρος κα Θεοδώρα Ταμπακούλη, στο Τορόντο και το Μοντρεάλ κι όπου εκτός απο την ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ συμμετείχαν κι άλλες δυο ελληνικές εταιρίες, η FG Europe και η NEOXHMIKH. Τις δύο από τις τέσσερεις συνολικά εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν ο Ελληνικός Οργανισμός HIRI και η Καναδική Society of Financial Analysts κι απευθύνονταν σε θεσμικούς επενδυτές, Τράπεζες και Αμοιβαία στο Τορόντο και το Μοντρεάλ. Οι άλλες δύο που φιλοξενήθηκαν και συνδιοργανώθηκαν απο το Ελληνικό Προξενείο, την Ελληνική κοινότητα, το ΣΑΕ και το Ελληνικό Εμπορικό Επημελητήριο στις ίδιες πόλεις, απευθύνονταν κυρίως σε Ελληνοκαναδούς επιχειρηματίες και επενδυτές.

Ο Όμιλος ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ παρουσίασε τη στρατηγική του, τα οικονομικά αποτελέσματα και τα επενδυτικά σχέδια για την επόμενη τριετία, τονίζοντας τις προοπτικές στον κατασκευαστικό, στον ενεργειακό τομέα, στον τουρισμό και στους χώρους στάθμευσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξειδίκευση που διαθέτει ο Όμιλος στους τομείς δραστηριοποίησής του καθώς και την ευαισθητοποίηση και προσανατολισμό του προς το περιβάλλον.

Στόχοι της επίσκεψης στον Καναδά ήταν η ενημέρωση των τοπικών θεσμικών για τις δραστηριότητες του Ομίλου, καθώς και η διερεύνηση ενδιαφέροντος συνεργασίας σε επενδυτικό επίπεδο κυρίως με τους συμπατριώτες μας του Καναδά στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, του τουρισμού και της ενέργειας. Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ και μέλος του ΔΣ του ΧΑ κ. Αλέξανδρος Μωραιτάκης, όπου παρουσίασε το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις προοπτικές του.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων