Το Δ.Σ. διόρισε τον κ. Αριστόδημο Δημητριάδη στην θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου σε αντικατάσταση του κ. Σπύρου Μαυρόγαλου

Σε συνέχεια της Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 5/204/14.11.2000 και με βάση τις υποχρεώσεις της Eταιρίας μας όπως περιγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 12 της Απόφασης, και σύμφωνα με τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης, η εταιρία COSMOTE γνωστοποιεί ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην από 19.01.2005 συνεδρίασή του διόρισε τον κ. Αριστόδημο Δημητριάδη στην θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου σε αντικατάσταση του κ. Σπύρου Μαυρόγαλου ο οποίος θα αναλάβει λειτουργικά καθήκοντα εντός της Εταιρίας.

Ο κ. Δημητριάδης θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τις 14 Φεβρουαρίου 2005. Ο κ. Δημητριάδης επιλέχθηκε ύστερα από μια σειρά συνεντεύξεων καθ' όσον κατέχει την απαιτούμενη εμπειρία αφού έχει εργαστεί ως εσωτερικός ελεγκτής επί σειρά ετών στον τραπεζικό τομέα και ως εξωτερικός ελεγκτής σε διεθνή ελεγκτικό οίκο. Ο κ. Δημητριάδης είναι πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA) από το Διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων