ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε., εταιρία που ίδρυσαν από κοινού οι Τεχνικές Εκδόσεις και η εταιρία ΑΔΕΛΕ. Αντικείμενο της νέας εταιρίας αποτελεί η έκδοση του μηνιαίου περιοδικού Formula 1. Tο Formula 1, μοναδικό στο είδος του στην ελληνική αγορά, κάθε μήνα ταξιδεύει τους αναγνώστες του στο μαγικό κόσμο της F1, ένα θεσμό με 400.000.000 τηλεθεατές και 1.000.000.000 θαυμαστές παγκοσμίως.Mέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται όλες οι πτυχές της αγωνιστικής δράσης τού πιο ακριβοπληρωμένου πρωταθλήματος του κόσμου. ¨ Όλα τα νέα μέσα και έξω από τις πίστες ¨ Aποστολές και σχολιασμός σε όλους τους αγώνες Formula 1 ¨ Pεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών ¨ Eιδικό ένθετο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pάλι ¨ Αναφορές σε όλους τους σημαντικούς αγώνες και τα πρωταθλήματα Motorsport του πλανήτηΗ αναγνωσιμότητα μέσου τεύχους και η πανελλαδική κυκλοφορία του Formula 1 (69.000*και 16.000** αντίστοιχα) είναι αξιοσημείωτη συγκριτικά με το διάστημα κυκλοφορίας του περιοδικού, ενώ αυτό που χαρακτηρίζει τους αναγνώστες του είναι το πάθος, ειδικά στα άτομα νεαρής ηλικίας. Η συμφωνία μεταξύ των εταιριών «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και «ΑΔΕΛΕ» θέτει τις βάσεις για νέες πολύπλευρες δραστηριότητες.