Στην ένωση των εταιριών Singular Integrator και Unisystems κατακυρώθηκε το έργο των Πολεοδομικών Υπηρεσιών

Στην Ένωση των εταιριών Singular Integrator ΑΕ και Unisystems Συστήματα Πληροφορικής ΑΕΕ κατακυρώθηκε, μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού, το έργο "Ηλεκτρονική Πολεοδομία - Σύστημα Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης & Αυτόματης Διαχείρισης των Πληροφοριών και των Εργασιών των Πολεοδομικών Υπηρεσιών", συνολικού προυπολογισμού 2.175.000 Ευρώ.

Το έργο αφορά στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των 156 Πολεοδομικών Υπηρεσιών (Π.Υ.) όλης της χώρας, με βασικούς άξονες:
- Την ομογενοποίηση των διαδικασιών και των εντύπων των Π.Υ. λαμβάνοντας υπόψη τη διαφοροποίησή τους λόγω μεγέθους και πιθανών λειτουργικών ιδιαιτεροτήτων.
- Την ανάπτυξη, παραμετροποίηση, εγκατάσταση και λειτουργία πληροφοριακού συστήματος που επιτρέπει τη διαχείριση της ροής τυποποιημένων εργασιών και πληροφοριών για το σύνολο των Π.Υ. της χώρας καθώς και την παρακολούθηση των πολεοδομικών αιτημάτων/ υποθέσεων των πολιτών από τους προϊσταμένους των Π.Υ. και τον ίδιο τον πολίτη. Οι λειτουργίες των Π.Υ. που θα προσομοιώνει το πληροφοριακό σύστημα είναι το πρωτόκολλο, η έκδοση οικοδομικών αδειών, και η παρακολούθηση και ο έλεγχος αυθαιρέτων και επικίνδυνων κατασκευών.
- Την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και υποστήριξης των χρηστών.
- Την εξασφάλιση της καλής λειτουργίας των εφαρμογών στις κατά τόπους πολεοδομίες.
- Την παροχή υπηρεσιών τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης στο πλαίσιο της παραγωγικής λειτουργίας του έργου και τέλος
- Την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης του συστήματος.

Το έργο θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2007.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων