Στην αγορά οικοπέδου 18,5 στρεμμάτων στην περιοχή Αυλώνα Αττικής προχώρησε η DIONIC ΑΕΒΕ

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2006, η DIONIC ΑΕΒΕ υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Λ.ΒΑΡΑΓΚΗΣ ΑΕΕ για την αγορά οικοπέδου συνολικής έκτασης 18.576 τμ στην περιοχή Αυλώνα Αττικής επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Στο οικόπεδο περιλαμβάνονται κτιριακές εγκαταστάσεις επιφάνειας 3.373 τμ. στον Αυλώνα Αττικής.

Το συνολικό κόστος κτήσης ανήλθε σε περίπου 2,5 εκατ. Ευρώ ( συμπεριλαμβανομένων φόρων, συμβολαιογραφικών και λοιπών εξόδων), ενώ η χρηματοδότηση προήλθε από το κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας.

Η σπουδαιότητα της αγοράς του οικοπέδου και των συμπεριλαμβανομένων κτιρίων αποτιμάται από την διοίκηση της εταιρείας ως ιδιαίτερα υψηλή, υπό το πρίσμα λειτουργικής βελτίωσης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του ομίλου DIONIC.

Πιο συγκεκριμένα, οι υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις επί του ακινήτου αναμένεται να αξιοποιηθούν άμεσα για την λειτουργία logistic center, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες διανομής των κλάδων παραδοσιακού παιχνιδιού , βρεφικών ειδών και ειδών χαρτοπωλείου.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός πλάνου ανέγερσης νέων κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν την βάση μελλοντικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του ομίλου DIONIC.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Αία Relate: Κώστας Παναγάκης: panagakis@aea.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων