Πώληση του 43% της Fintrust

Η Inform Π. Λύκος Α.Ε. ανακοινώνει την πώληση του 43% της εταιρείας FINTRUST Α.Ε. στην Mellon Collection Services Α.Ε., μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Η Inform Λύκος παραμένει μέτοχος στην εταιρεία με 18%. Η FINTRUST δραστηριοποιείται στο χώρο των Call Center, με ειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών Είσπραξης Απαιτήσεων (Collection services). Η μεταβίβαση του ποσοστού αυτού εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής της Inform Λύκος για περιορισμό των συμμετοχών αποκλειστικά σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται γύρω από το κύριο αντικείμενό της.

'Προχωρήσαμε στην πώληση του 43% της FINTRUST δήλωσε ο Παύλος Τρυποσκιάδης, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Inform Λύκος, «με γνώμονα αποκλειστικά την απόφασή μας να συγκεντρώσουμε τις συμμετοχές μας στις κύριες δραστηριότητες της Inform Λύκος. Οι υπηρεσίες Call Center παρότι συμπληρωματικές με τις υπηρεσίες που παρέχουμε, δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των δραστηριοτήτων που έχουν για εμάς στρατηγική προτεραιότητα. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις direct marketing συνδυ άζοντας υπηρεσίες call center, χωρίς όμως να συμμετέχουμε στη διαδικασία παραγωγής των υπηρεσιών αυτών'.

'Με τους συνεργάτες μας στη FINTRUST? δήλωσε ο Νίκος Λύκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Inform Λύκος «είχαμε μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέχρι σήμερα συνεργασία. Δουλέψαμε από κοινού σε πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά έργα στα οποία η FINTRUST απέδειξε τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια αλλά και τον προσωπικό ζήλο των ανθρώπων της για επιτυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι η αρμονική και επωφελής συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον. Με την προσθήκη της MELLON ως στρατηγικού επενδυτή πιστεύουμε απόλυτα ότι η FINTRUST θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων'.

FINTRUST A.E.

Η FINTRUST A.E. είναι η πρώτη ελληνική Ανώνυμη Εταιρία που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση και είσπραξη επισφαλών απαιτήσεων σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Call Center παρέχοντας υπηρεσίες που αποτελούν λύσεις ακριβώς στα μέτρα του πελάτη με κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και άριστο τεχνολογικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Το 2004 η FINTRUST πραγματοποίησε κύκλο εργασιών ύψους 3,4 εκατομμυρίων ευρώ και κέρδη προ φόρων ύψους 0,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Mellon Collection Services Α.Ε.

Η Mellon Collection Services Α.Ε., θυγατρική της Mellon Technologies Α.Ε., ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου οικονομικών υπηρεσιών στον τραπεζικό, τηλεπικοινωνιακό και εμπορικό τομέα. Η Εταιρεία ήδη κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών και διανύει μια επιτυχημένη πορεία στους τομείς των τηλεφωνικών πωλήσεων (telemarketing), τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (help desk) και άλλων εξειδικευμένων υπηρεσιών

ΙNFORM ΛΥΚΟΣ (www.lykos.gr) (LYKr.AT)

Η Inform Λύκος δραστηριοποιείται στην αγορά της διαχείρισης και διακίνησης της πληροφορίας και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου στην Ευρώπη. Πρωταγωνιστεί στις αγορές συμβατικών και «έξυπνων? μηχανογραφικών εντύπων, εμπορικών εκτυπώσεων, προγραμμάτων loyalty, ηλεκτρονικής διαχείρισης λογαριασμών και εγγράφων, παραγωγής και προσωποποίησης καρτών διαφόρων τεχνολογιών, εκτυπώσεων ασφαλείας, εισιτηρίων, ετικετών, direct mailings, έκδοσης λογαριασμών και statements. O Όμιλος οδηγεί τις εξελίξεις που διαμορφώνουν την αγορά η οποία βρίσκεται στην τομή των Γραφικών Τεχνών, της Πληροφορικής, και της Επικοινωνίας στην metaprinting? εποχή.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων