Παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2006 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ ΑΒΕΕ, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Οικονομικό Διευθυντή της κ. Γιάννη Παπαβασιλείου, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.
Ξεκινώντας την παρουσίαση ο κ. Λαυρεντιάδης πραγματοποίησε μια σύντομη αναφορά στο κύριο αντικείμενο εργασιών του ομίλου ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ ΑΒΕΕ, το οποίο αφορά στην παραγωγή απορρυπαντικών για πολυεθνικές επιχειρήσεις και private labels.
Στην συνέχεια, ο κ. Λαυρεντιάδης αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιχειρηματικές εξελίξεις οι οποίες βρίσκονται ήδη σε διαδικασία υλοποίησής τους. Συγκεκριμένα, με τη συγχώνευση της ΛΑΜΔΑ ΝΤΙΤΕΡΤΖΕΝΤ Α.Β.Ε.Ε. με την Lamda Cosmetics Α.Ε.(θυγατρική της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ), θα πραγματοποιηθεί ενοποίηση του κλάδου απορρυπαντικών με τον κλάδο των καλλυντικών. Το γεγονός αυτό θα μειώσει τα κόστη (αποθηκευτικοί χώροι, αγορές και διοικητικά έξοδα), θα διευρύνει την γκάμα προσφερόμενων προϊόντων στην ήδη διευρυμένη πελατειακή βάση της εταιρείας και αναμένεται να επηρεάσει το αποτελέσματα του 2007, αυξάνοντας τις εκτιμώμενες πωλήσεις κατά 12-15% και τα κέρδη μετά φόρων κατά 18-20%.
Συνεχίζοντας την παρουσίαση ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Παπαβασιλείου, αναφέρθηκε στα ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη, τονίζοντας ότι η εταιρεία σημείωσε αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης όσον αφορά τις πωλήσεις οι οποίες ανήλθαν σε 100 εκ. Euro, σημειώνοντας αύξηση κατά 71,4% σε σχέση με το εννιάμηνο του 2005, τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν σε 19 εκ. Euro, αυξημένα κατά 80,2% και τα καθαρά κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν σε 10 εκ. Euro, αυξημένα κατά 101% σε σχέση με αυτά του 2005.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων