Παρουσίαση 3ετούς Επιχειρηματικού Σχεδίου 2007-2009

Η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας θα ανακοινώσει το 3ετές Επιχειρηματικό Σχέδιο (2007-2009) του Ομίλου σε ειδική για το σκοπό αυτό Επενδυτική Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 22η Φεβρουαρίου 2007.
Με στόχο τη διαφάνεια και την απρόσκοπτη πρόσβαση στο 3ετές Επιχειρηματικό Σχέδιο, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας θα πραγματοποιήσει παρουσιάσεις στον Ελληνικό και διεθνή Οικονομικό τύπο και το Ελληνικό και διεθνές επενδυτικό κοινό, με ταυτόχρονη ζωντανή κάλυψη της Ημερίδας στο διαδίκτυο.
Σημειώνεται ότι η κατάρτιση του Επιχειρηματικού Σχεδίου, μετά από πολύμηνη συλλογική προσπάθεια όλων των επιχειρηματικών και υποστηρικτικών μονάδων της Τράπεζας και του Ομίλου, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα ολοκληρωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η Τράπεζα ευελπιστεί ότι στην περίοδο που μεσολαβεί μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του 3ετούς Επιχειρηματικού Σχεδίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ενοποίησης των πρόσφατων εξαγορών στην Τουρκία και Σερβία και θα έχουν παράλληλα διαμορφωθεί οι συνθήκες που επηρεάζουν τις Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες του Ομίλου στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων