Ματαίωση λήψης αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης

Σύμφωνα με το ΠΔ 350/1985 Αρθρο 6 - παρ. 1β η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβε χώρα στις 3/3/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ., στην έδρα της Εταιρείας (Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι) με ποσοστό απαρτίας 77,54 % περίπου. Τα προς συζήτηση θέματα της ημερησίας διάταξης είχαν ως ακολούθως:

1) Έκδοση Ομολογιακού Δανείου. Εξέταση και λήψη αποφάσεων σχετικά με το είδος του Ομολογιακού Δανείου, ιδίως τη μετατρεψιμότητα αυτού (κοινό, μετατρέψιμο), και την εισαγωγή του προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των όρων αυτού, την έκδοση του προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης. 2) Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόπιν πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την ματαίωση λήψης αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης με σκοπό να δοθεί μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στο Διοικητικό Συμβούλιο να επεξεργασθεί και να διαμορφώσει σε συνεργασία με τους Χρηματοοικονομικούς και λοιπούς Συμβούλους της Εταιρίας εναλλακτικές δυνατότητες, οι οποίες θα τεθούν προς λήψιν απόφασης ενώπιον νέας Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα συγκληθεί προς τούτο από το Διοικητικό Συμβούλιο σε εύθετο χρόνο κατά τα νομίμως προβλεπόμενα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων