H Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. ανακοινώνει αλλαγές στη λειτουργική δομή της Ελλάδος

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρία) προτίθεται να προβεί σε κινήσεις αναδιάρθρωσης στην Ελλάδα, στα πλαίσια της στρατηγικής της που εστιάζει στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς της και στη βελτίωση της αποδοτικότητάς της.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρά σε μεταφορά της παραγωγής της από το εργοστάσιο των Αθηνών στο εργοστάσιο του Σχηματαρίου, που βρίσκεται μόλις 40 χλμ. από την Αθήνα, καθώς και σε εξορθολογισμό της λειτουργίας των αποθηκών της, με διακοπή της λειτουργίας των αποθηκών Μεσολογγίου, Κερκύρας και Ρόδου. Οι κινήσεις αυτές θα επηρεάσουν περίπου 150 από τους 2.400 συνολικά εργαζόμενους της εταιρίας στην Ελλάδα. Η εταιρία έχει ήδη προσκαλέσει τους κατά τόπους εκπροσώπους των εργαζομένων σε διαβουλεύσεις, προκειμένου να διαμορφώσει τους όρους και της συνθήκες αποχώρησης.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε 26 χώρες και εξυπηρετεί περίπου πληθυσμό 540 εκατομμύρια ανθρώπους. Η εταιρία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων