Γνωστοποίηση

Σε σχέση με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας ΓΕΝΕΡ της 30/9/2006 (βλ. επιστολή μας της 16/10/2006), επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας καθυστερήσεων στην είσπραξη απαιτήσεων της εταιρείας μας, δεν έχουν προχωρήσει οι εκεί αναφερόμενες ενέργειες, και κατά συνέπεια το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών της παραμένει στα επίπεδα της προηγούμενης (16/10/2006) επιστολής μας. Σημειώστε πάντως ότι η εταιρεία μας έχει εκκαθαρισμένες ανείσπρακτες απαιτήσεις από το Δημόσιο και Οργανισμούς που υπερκαλύπτουν τις ανωτέρω οφειλές, οι διαδικασίες είσπραξης των απαιτήσεων αυτών είναι όμως ως γνωστόν χρονοβόρες. Κατά συνέπεια, εκτιμούμε ότι οι αναφερόμενες στην επιστολή μας της 16/10/2006 ενέργειες δεν θα υλοποιηθούν πριν από την παρέλευση 3 - 4 εβδομάδων.
Ειδικότερα σε ότι αφορά την ληξιπρόθεσμη οφειλή μας ποσού Euro 34.624 προς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, αυτή θα συμψηφισθεί με απαίτηση την οποία έχουμε κατά του Ι.Κ.Α. που αφορά στην επιστροφή προς την εταιρεία ποσού τουλάχιστον 300.000 Euro που αχρεωστήτως έχει εισπραχθεί από το Ι.Κ.Α. κατά την εκτέλεση του Ολυμπιακού έργου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΓΙΑΚ - ΣΧΟΙΝΙΑΣ.
Εννοείται ότι με νεότερη ανακοίνωσή μας θα ενημερώσουμε σχετικά το επενδυτικό κοινό, μόλις προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων