Γνωστοποίηση

Βάσει του ΠΔ 350/1985 Αρθρο 5 παρ. 3 /Αρθρο 6 παρ. 2 γνωστοποιείται το Σχέδιο Τροποποίησης του Καταστατικού της Εταιρίας όπως προτείνεται στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27/06/2006. Το σχέδιο τροποποίησης του άρθρου 28 του Καταστατικού της εταιρίας έχει ως εξής: 'Αρθρο 28 - Διάθεση των καθαρών κερδών:
1. Καθαρά κέρδη της Εταιρείας είναι αυτά που προκύπτουν μετά την αφαίρεση από τα πραγματοποιηθέντα ακαθάριστα κέρδη κάθε εξόδου, ζημίας, των αποσβέσεων σύμφωνα με το νόμο και κάθε άλλου εταιρικού βάρους.
2. Το καθαρά κέρδη που πραγματοποιεί η Εταιρεία διατίθενται σύμφωνα με τα οριζόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία. Στο βαθμό που αυτή δεν ρυθμίζει αναγκαστικά τη διάθεση των καθαρών κερδών, αυτά διατίθενται κατά την κρίση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά και του τυχόν σχηματισμού αποθεματικών.
3. Οποιαδήποτε διανομή μερίσματος στους μετόχους υπόκειται στις διατάξεις των άρθρων 44α και 46α του ν. 2190/20, όπως ισχύει.
4. Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να δημοσιεύσει στις εφημερίδες, σύμφωνα με τα άρθρα 7β και 43β, παρ. 5, του ν. 2190/20, όπως ισχύει, τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, εκτός από το προσάρτημα, είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης και να τις υποβάλει στη Γενική Συνέλευση μαζί με το προσάρτημα, την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως λεπτομερέστερα αναγράφεται στο άρθρο 43α (παρ. 3 εδαφ. α και β) του ν. 2190/1920 όπως ισχύει, καθώς, τη λογοδοσία για τα πεπ ραγμένα κατά τη χρήση που έληξε και την έκθεση των ελεγκτών. 5. Αντίγραφο των οικονομικών καταστάσεων με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών υποβάλλονται από την Εταιρεία στην αρμόδια εποπτική Αρχή είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων από την τακτική Γενική Συνέλευση υποβάλλεται στην αρμόδια εποπτική Αρχή επικυρωμένο αντίγραφο των πρακτικών της, καθώς και των ετησίων οικονομικών καταστάσεων που εγκρίθηκαν.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων