Γνωστοποίηση

Την 14.4.2006 απεστάλη η από 13.4.2006 πρόσκληση του Διοικητικού Συμ-βουλίου της Εταιρίας σχετικά με τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε-ταιρίας στις 8.5.2006. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και αυτό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, προκειμένου να εναρμονισθεί με τις διατάξεις των άρθρων 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005, και της τροποποίησης του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 289 του Κανονισμού του Χ.Α., όπως ισχύει, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας μας όφειλε να σας υποβάλει, ταυτόχρονα με την ως άνω πρόσκληση, Έκθεση με σκοπό να παραθέσει πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών. Ωστόσο, καθώς θα ήταν σχεδόν αδύνατη η κάλυψη της αύξησης του κεφαλαίου κατά τον τρόπο που προβλέπονταν από την πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που κοινοποιήθηκε, κρίθηκε σκόπιμο, η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας, να αποφασίσει πρωτίστως τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών προς το σκοπό εξυγίανσης της Εταιρίας, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και ταυτόχρονα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας πρόκειται να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 8.5.2006 τη ματαίωση της συζήτησης του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, ήτοι την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας σύμφωνα με τα άρθρα 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 και την τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας πρόκειται να συγκαλέσει άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας με θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1) τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών προς το σκοπό εξυγίανσης της Εταιρίας, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και την τροπο-ποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας και
2) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας σύμφωνα με τα άρθρα 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 με καταβολή μετρητών και την τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Κα-ταστατικού της Εταιρίας.
Εν όψει των ανωτέρω εξελίξεων, σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα σας αποστείλει την Έκθεση του άρθρου 289 του Κανονισμού του Χ.Α., με σκοπό να παραθέσει πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών ταυτόχρονα με την αποστολή της νέας πρόσκλησης την οποία θα απευθύνει προς τους μετόχους της Εταιρίας για την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κατά τα προαναφερόμενα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων