Γνωστοποίηση

Σε συνέχεια των από 20 & 22/4/2005 ανακοινώσεων της εταιρείας μας ενημερώνομε το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε δια της υπογραφής των σχετικών συμβάσεων η προαναγγελθείσα με τις προαναφερόμενες ανακοινώσεις μας συναλλαγή, δια της οποίας, η εταιρεία ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. πώλησε, μεταβίβασε και εξεχώρησε στην ΕΛΒΙΠΕΤ Α.Ε. , θυγατρική της εισηγμένης στο ΧΑ εταιρείας μας ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε., τη γραμμή παραγωγής κατεψυγμένεων προϊόντων ζύμης σφολιάτα καθώς και το πελατολόγιό της και μέρος της εμπορικής δραστηριότητας της στα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης στην αγορά της μαζικής εστίασης.

Το συνολικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής ανέρχεται σε 4.000.000 ΕΥΡΩ εκ των οποίων 2.800.000 ΕΥΡΩ αφορούν στην εκχώρηση της εμπορικής δραστηριότητας (πελατολόγιο, τεχνογνωσία κλπ.) και 1.200.000 ΕΥΡΩ αφορούν στην αξία της πωληθείσης γραμμής παραγωγής σφολιατοειδών (μηχανήματα και λοιπός εξοπλισμός).

Ο συνολικός ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας από την μεταβιβασθείσα και εκχωρηθείσα ως άνω δραστηριότητα εκτιμάται στο ποσόν των 6,5 εκ. ευρώ περίπου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων