Εναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, από την εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ - Ορθή Επανάληψη

Η Εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του με ημερομηνία 31-03-2006 αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, από την εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 επ. του ΚΝ 2190/1920 των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, τις διατάξεις των άρθρων 3α και 59 του Ν.Δ. 400/1970, εφαρμόζοντας τις διατάξεις της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας όπου συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

2. Τον καθορισμό της 31.03.2006 ως ημερομηνία σύνταξης του Ισολογισμού Μετασχηματισμού βάσει του άρθρου 2 παρ.1 του Ν. 2166/1993.

3. Την ανάθεση στην Ορκωτή Ελέγκτρια κ. Ρηγοπούλου Ελένη με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14531 και ΑΔΤ Σ 234481 της διαπίστωσης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευόμενων εταιριών σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του Ν. 2166/1993 και τον καθορισμό της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών.

4. Την εξουσιοδότηση μελών του για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ με σκοπό την κατάρτιση και έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, της Επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και του προβλεπόμενου από το αρ. 59 παρ. 12 Ν.Δ. 400/1970 Προγράμματος Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, τη λήψη των νόμιμων αδειών και εγκρίσεων καθώς και κάθε άλλης δικαιοπραξίας και υλικής πράξης που απαιτούνται για την προώθηση της Συγχώνευσης.

Όσον αφορά στον καθορισμό της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών που θα εκδοθούν από τη απορροφώσα εταιρία προς τις μετοχές που κατέχουν οι μέτοχοι της απορροφούμενης εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έλαβε ακόμα καμία απόφαση, δεδομένου ότι η σχέση αυτή θα καθορισθεί μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την απορροφούμενη εταιρία, τη διεξαγωγή του σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου των εταιριών και την αποτίμηση της λογιστικής αξίας των εταιριών από την οριζόμενη Ορκωτή Λογίστρια.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από: i) τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, ii) το Υπουργείο Ανάπτυξης, iii) το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και iv) την Επιτροπή Ανταγωνισμού.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων