Έναρξη Ειδικής Διαπραγμάτευσης

Α/ Η εταιρία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με σχετική απόφαση συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από τη συνεδρίαση του ΧΑ της 26ης/4/2004 και εφεξής θα αρχίσει η Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας, προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτής, με Ειδικό Διαπραγματευτή το Μέλος του ΧΑ, ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. Η εταιρία έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, με τους εξής βασικούς όρους: 1. H ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του ΧΑ εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ θα καταβάλλει στην ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. αμοιβή. 2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία έχει διάρκεια τρία έτη. 3. Επίσης, η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. πέραν της υπηρεσίας Ειδικής Διαπραγμάτευσης θα δύναται να παρέχει στην εισηγμένη εταιρία και τις εξής υπηρεσίες: - Παρακολούθηση και ανάλυση των μεγεθών της, - παροχή ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ταυτότητα και τα μεγέθη της εταιρίας, - συμμετοχή στο πρόγραμμα προβολής της εταιρίας προς το επενδυτικό κοινό. 4. Τέλος, προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ έχει συνάψει σύβαση με μετόχους της ανωτέρω εισηγμένης εταιρίας, ήτοι τους κκ. Γεώργιο Κουρή, Ανδρέα Κουρή και την εταιρία ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α.
Β/ Ο κ. Ανδρέας Κουρής ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει συναφθεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, έχει συνάψει, ως μέτοχος της εταιρίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., σύμβαση με την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του Ανδρέα Κουρή να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α. Η σύμβαση λήγει ταυτόχρονα με τη σύμβαση της Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ.
Γ/ Ο κ. Γεώργιος Κουρής ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει συναφθεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, έχει συνάψει, ως μέτοχος της εταιρίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., σύμβαση με την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του Γεωργίου Κουρή να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α. Η σύμβαση λήγει ταυτόχρονα με τη σύμβαση της Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ.
Δ/ Η εταιρία ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει συναφθεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, έχει συνάψει, ως μέτοχος της εταιρίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., σύμβαση με την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση της εταιρίας ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α. Η σύμβαση λήγει ταυτόχρονα με τη σύμβαση της Ειδικής Διαπραγμάτευσης που έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιριών ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ.
Ε/ Η εταιρία ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με σχετική απόφαση συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από τη συνεδρίαση του ΧΑ της 26ης/4/2004 και εφεξής θα αρχίσει, υπό την ιδιότητα της ως Ειδικού Διαπραγματευτή στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του ΧΑ, την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.", προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών. Η εταιρία ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρία "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.", με τους εξής βασικούς όρους: 1. H ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του ΧΑ εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Για την υπηρεσία αυτή η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. θα λαμβάνει από την εταιρία αμοιβή. 2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία έχει διάρκεια τρία έτη. 3. Επίσης, η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. πέραν της υπηρεσίας Ειδικής Διαπραγμάτευσης θα δύναται να παρέχει στην εισηγμένη εταιρία και τις εξής υπηρεσίες: - Παρακολούθηση και ανάλυση των μεγεθών της, - παροχή ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ταυτότητα και τα μεγέθη της εταιρίας, - συμμετοχή στο πρόγραμμα προβολής της εταιρίας προς το επενδυτικό κοινό. 4. Τέλος, προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ έχει συνάψει σύβαση με μετόχους της ανωτέρω εισηγμένης εταιρίας, ήτοι τους κκ. Γεώργιο Κουρή, Ανδρέα Κουρή και την εταιρία ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στο Χ.Π.Α.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων