Εμπορική Συμφωνία στην Κύπρο με τη εταιρεία PIP P. Ioannides Plastics Ltd

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα 19-06-2006 η θυγατρική της εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ προέβη στην υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία PIP P. Ioannides Plastics Ltd, η οποία εδρεύει στη Λάρνακα της Κύπρου και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών δοχείων συσκευασίας από πολυστερίνη (PS). Σύμφωνα με την εν λόγω συμφωνία η PIP αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή στην Κυπριακή αγορά όλων των προϊόντων του κλάδου της άκαμπτης συσκευασίας των εταιρειών του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.
Η εταιρεία PIP δραστηριοποιείται στον κλάδο των πλαστικών ειδών συσκευασίας από το 1969 και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Κύπρου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ, κ. Δημήτρης Πολυχρονόπουλος θεωρεί ότι η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία, καθώς επίσης και το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων της PIP θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυση των προϊόντων του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στην Κυπριακή αγορά. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται ήδη στην Κύπρο με απευθείας συνεργασίες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων