EDRASIS MIDDLE EAST: Νέα εταιρία ίδρυσε η Εδραση στο Κουβέϊτ - Σημαντικές προοπτικές για τις δρατηριότητές της στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2004 - Συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία της στις διεθνείς κατασκευαστικές αγορές, η ΕΔΡΑΣΗ - Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. ίδρυσε μία ακόμη θυγατρική εταιρεία, με την επωνυμία EDRASIS MIDDLE EAST General Trading & Contructing Ltd., με έδρα το Κουβέιτ.

Στη νέα εταιρεία η ΕΔΡΑΣΗ συμμετέχει με ποσοστό 49% και ιδρύθηκε σε κοινοπραξία με την Ahmadiah Contracting & Trading Co., τη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία του Κουβέιτ, που κατέχει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της EDRASIS Middle East.

Το Καταστατικό της νεοσυσταθείσας εταιρείας υπογράφηκε εχθές, 13 Δεκεμβρίου, στο Κουβέιτ, από τον κύριο Κωνσταντίνο Χ. Ψαλλίδα, Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΔΡΑΣΗΣ, και τον κύριο Tony Najjar, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ahmadiah Contracting & Trading Co.

Η EDRASIS Middle East, το Μάνατζμεντ και την Τεχνική Διεύθυνση της οποίας ανέλαβαν εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΡΑΣΗΣ, θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα των ειδικών τεχνικών έργων στο Κουβέιτ και τις γειτονικές αραβικές χώρες, περιοχή που παρουσιάζει εκτεταμένο κατασκευαστικό αντικείμενο στον τομέα αυτό. Ήδη, η νέα εταιρεία ξεκινά τη δράση της με τις καλύτερες προοπτικές, κατέχοντας αρχικές συμφωνίες για την άμεση έναρξη της κατασκευής έργων σημαντικού ύψους προϋπολογισμού στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΔΡΑΣΗ δραστηριοποιείται και σε αγορές εκτός Ελλάδας από το 1995, διατηρώντας επιτυχημένη κατασκευαστική παρουσία στο Λίβανο (EDRAFOR S.A.), την Κύπρο (ΕΔΡΑΣΗ Λτδ.), τη Ρουμανία (REDRA Construct Grup), κ.α. Η ίδρυση της EDRASIS Middle East αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη διεθνή παρουσία της εταιρείας, ενισχύοντας σημαντικά την αναπτυξιακή της προοπτική, εντός κι εκτός των συνόρων μας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων