Η INTRACOM αναλαμβάνει έργο, ύψους ευρώ 22,8 εκατ., για τη VivaCell, 2η μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία

Νέα σύμβαση, που σε πρώτη φάση θα ανέλθει στα ευρώ 22,8 εκατ., υπέγραψε πρόσφατα η INTRACOM με τον τηλεπικοινωνιακό οργανισμό VivaCell, που αποτελεί το δεύτερο σε παρουσία πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, για την ανάπτυξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Σκοπός του έργου, που ανέλαβε η INTRACOM και θα υλοποιήσει σε συνεργασία με την ALCATEL, είναι να υποστηρίξει τη VivaCell στην προσπάθειά της να αποτελέσει ισχυρό πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, παρέχοντας εξελιγμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους χρήστες της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της σύμβασης, προβλέπεται προμήθεια ολοκληρωμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας «με το κλειδί στο χέρι», το οποίο θα καλύψει την επικράτεια της Αρμενίας.

Το νέο αυτό έργο ενισχύει την ήδη δυναμική παρουσία της εταιρίας στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής, που αποτελεί και την κύρια αγορά δραστηριοποίησής της. Επενδύοντας στην έρευνα και καινοτομία, η INTRACOM αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας που κερδίζουν την εμπιστοσύνη μεγάλων εθνικών και ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών οργανισμών. Ήδη περισσότεροι από 40 τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στην ευρύτερη περιοχή αποτελούν πελάτες της INTRACOM.

Σχετικά με την INTRACOM

Η INTRACOM ΑΕ ιδρύθηκε το 1977 και από το 1990 είναι εισηγ΅ένη στο Χ.Α., ενώ περιλαμβάνεται στο διεθνή δείκτη FTSE/ASE-20 LargeCap. Σή΅ερα, η Intracom είναι η ΅εγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρία παροχής λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ICT solutions provider) και ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστη΅άτων και την παροχή ολοκληρω΅ένων υπηρεσιών για τους εξής κλάδους: Τηλεπικοινωνίες, Δη΅όσια Διοίκηση, Τράπεζες & Επιχειρήσεις και ?΅υνα. Ο Όμιλος, με 5.450 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται εξαγωγικά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε 60 χώρες παγκοσμίως, με επίκεντρο τη Νοτιανατολική Ευρώπη, ενώ παρουσία έχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Β. Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική. Περισσότερες πληροφορίες: www.intracom.com.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων