Η Inform Λύκος στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

H INFORM ΛΥΚΟΣ πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2005 παρουσίαση στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών. Εκ μέρους της εισηγμένης εταιρείας παρευρέθηκαν ο Παύλος Τρυποσκιάδης, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, και ο Κωνσταντίνος Λάγιος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας.

Η παρουσίαση κινήθηκε γύρω από τις τελευταίες επιχειρηματικές κινήσεις της Inform Λύκος, με τις οποίες υλοποιήθηκε η στρατηγική επικέντρωσης στις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά και στα οικονομικά αποτελέσματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν στο Α? Εξάμηνο του 2005.

Ο Παύλος Τρυποσκιάδης σημείωσε ιδιαίτερα την εξαιρετική βελτίωση των κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας που εμφανίζουν αύξηση 480% στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και την ενίσχυση των ταμειακών ροών που επιβεβαιώνουν την καλή πορεία της Inform Λύκος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία της δραστηριότητας της εταιρείας στη Ρουμανία, στην οποία κατά το Α? Εξάμηνο ο κύκλος εργασιών άγγιξε τα 14 εκατομμύρια ευρώ παρουσιάζοντας μια αύξηση 97%.

Ο Κωνσταντίνος Λάγιος τόνισε ότι ένα από σημαντικότερα επιτεύγματα του τελευταίου 15μηνου, είναι η μεταφορά όλων των εργασιών εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων στην νέα τεχνολογία έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης που εισήγαγε η Inform Λύκος με το Digital Print Factory (DPF). Πρόκειται για μια τεχνολογία επαναστατική σε ότι αφορά τις εκτυπώσεις statements, λογαριασμών και direct mailings για εταιρείες όπως Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Ασφαλιστικές, η οποία αλλάζει τα δεδομένα του ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά. Αυτή την τεχνολογία φέρνει η Inform Λύκος στην Ελλάδα και ήδη την χρησιμοποιεί για την υλοποίηση όλων των εργασιών εκτύπωσης λογαριασμών και statements με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων