Η FOLLI FOLLIE ανακοινώνει Κοινοπραξία με την LAPIN HOUSE

Η Folli Follie Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της κοινοπραξίας με την LAPIN HOUSE Α.Β.Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία θα παρέχει βρεφικά και παιδικά ρούχα, κοσμήματα και ρολόγια στην αγορά της Ασίας. Η κοινοπραξία θα λειτουργήσει με την επωνυμία Folli Follie Baby και αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με ένα κατάστημα στο Πεκίνο και δυο στη Σανγκάη, τα οποία θα λειτουργήσουν πιλοτικά. Έχει ήδη προγραμματιστεί η ανάπτυξη δικτύου στην εν λόγω αγορά μέσω ανεξάρτητων καταστημάτων ή με τη μέθοδο του shop-in-shop σε πολυκαταστήματα. Η έδρα της εταιρείας θα βρίσκεται στο Hong Kong. Εδώ και δυο δεκαετίες η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη του κόσμου ακολουθεί την πολιτική του ενός παιδιού ανά οικογένεια. Συνεπώς, οι οικογένειες στην Κίνα συγκεντρώνουν την αγάπη τους και τις επενδύσεις τους στο μοναχοπαίδι τους, αργότερα στο εγγόνι τους και ούτω καθεξής. Δεδομένου ότι το 21% του πληθυσμού της Κίνας είναι κάτω των 14 ετών, υπάρχει μια σημαντική αγορά που αναπτύσσεται.
Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Αντιπρόεδρος της Folli Follie Α.Β.Ε.Ε. δήλωσε: Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη δυναμική αγορά της Κίνας. Είμαι πεπεισμένος ότι τα διακεκριμένα προϊόντα της Folli Follie και της LAPIN HOUSE σε συνδυασμό με τη γνώση και τη διορατικότητα που διέπει τη Folli Follie, καθώς και την αναγνώριση της επωνυμίας Folli Follie στην Κίνα, αποτελούν ένα δυνατό συνδυασμό που θα οδηγήσει στην επιτυχία.
Ο κ. Σταύρος Παπαϊωάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAPIN HOUSE Α.Β.Ε.Ε. δήλωσε Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία με τη Folli Follie και πιστεύω ότι μαζί θα κατορθώσουμε να προσφέρουμε ιδιαίτερα και μοναδικά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ στην αγορά της Κίνας.
Πληροφορίες για τη LAPIN HOUSE Α.Β.Ε.Ε.
Η εταιρεία LAPIN HOUSE Α.Β.Ε.Ε., που ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια και εδρεύει στην Αθήνα, έχει έως σήμερα καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο του σχεδιασμού και λιανεμπορίου μόδας, προσφέροντας βρεφικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ. Η LAPIN HOUSE λειτουργεί πάνω από 80 καταστήματα και 500 πελάτες χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ιταλία, Καναδά, Ρωσία, Ουκρανία, Τσεχοσλοβακία, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κουβέιτ. www.lapinhouse.com.
Πληροφορίες για τη Folli Follie Α.Β.Ε.Ε.
Η Folli Follie είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, παράγει και διανείμει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ με την επωνυμία Folli Follie. Στη φράση προσιτή πολυτέλεια συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργεί μόδα σε πάνω από 20 χώρες με περισσότερα από 320 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο. Στην Κίνα η Folli Follie έχει 62 σημεία πώλησης σε 26 διαφορετικές πόλεις και απασχολεί 350 εργαζομένους. Η εταιρεία έχει κεντρικά γραφεία στο Πεκίνο και τη Σαγκάη. Τα προϊόντα Folli Follie διατίθενται σε αποκλειστικά καταστήματα ανά τον κόσμο, όπως τα αντίστοιχα Folli Follie στη Rue Royale στο Παρίσι, στη New Bond Street στο Λονδίνο, στη Ginza στο Τόκιο, στη Central στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, προϊόντα Folli Follie μπορεί κανείς να βρει σε πολυκαταστήματα όπως τα Galleries Lafayette στη Γαλλία, Isetan και Takashimaya στην Ιαπωνία και στα Corte Ingles στην Ισπανία. www.follifollie.com.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων