Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπέγραψαν σήμερα (16/11/2006) συμφωνία συνεργασίας για τη νοσηλεία ασθενών ασφαλισμένων στις ασφαλιστικές εταιρίες της ένωσης, στα νοσοκομεία του Ομίλου: Ιατρικό Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, ΙΑΣΙΣ Πειραιά, Ιατρικό Περιστερίου (έναρξη λειτουργίας 15/12/06), Ιατρικό Δάφνης (ως Γενική Κλινική από 01/2007) και Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.
Κατά την υπογραφή της συμφωνίας από πλευράς Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος δήλωσε:
Το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν από νέα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές με πνεύμα καλής πίστης, αποτέλεσε τη βάση για να επιτευχθεί η προσέγγιση των δύο μερών. Η αναγνώριση της ανάγκης για αμοιβαία επωφελείς όρους που δεν θα προσδιορίζονται από βραχυπρόθεσμες ή ευκαιριακές τάσεις της αγοράς αποτέλεσε εν τέλει τον ακρογωνιαίο λίθο για τη επίτευξη της συμφωνίας. Πιστεύω ότι η εν λόγω συμφωνία θα αποβεί επωφελής για όλα τα μέρη, με σημαντικότερο όλων, αυτό των ασθενών.
Από πλευράς Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ο Πρόεδρος κος Δούκας Παλαιολόγος δήλωσε:
Η συμφωνία εντάσσεται στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ασφαλιστική Αγορά για την παροχή στους ασφαλισμένους υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας και προσιτού κόστους.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων