Διευκρινίσεις στη Σημείωση 5.32 "Συναλλαγές με συνδεδεμένα μέρη"

Η εταιρία FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΕ ανακοινώνει τις ακόλουθες διευκρινίσεις στη Σημείωση 5.32 "Συναλλαγές με συνδεδεμένα μέρη" των δημοσιευθεισών οικονομικών καταστάσεων της περιόδου 01-01-2005 έως 31-12-2005:
Στα συνοπτικά οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες της χρήσης, καθώς επίσης και στις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης που αναρτήθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα Ερμής, στη Σημείωση 5.32 "Συναλλαγές με συνδεδεμένα μέρη" εκ παραδρομής, δεν συμπεριλήφθηκε ποσό ύψους 90,000? το οποίο αφορά στην καταβολή ενοικίων από την FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε. προς την συνδεδεμένη εταιρία SOREAL A.E και ποσό ύψους 30.000? το οποίο αφορα εγγυήσεις για την καταβολή ενοικίων. Τα παραπάνω ποσά δεν επηρεάζουν τα δημσιευθέντα αποτελέσματα χρήσης, και έχουν συμπεριληφθεί στις εγκεκριμένες απο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας οικονομικές καταστάσεις.
Περαιτέρω, η Εταιρία ανήρτησε την παρούσα ανακοίνωση και τις διορθωμένες οικονομικές της καταστάσεις στην ιστοσελίδα της www.fashionbox.gr και τις απέστειλε προς ανάρτηση στο ημερήσιο δελτίο τιμών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων