Διευκρινίσεις για τη διανομή μερίσματος χρήσης 2005

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων για τη διανομή μερίσματος χρήσης 2005 διευκρινίζεται ότι:
Η ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος είναι η Τετάρτη 30η Αυγούστου 2006. Η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους (μέτοχοι της εταιρίας στο κλείσιμο Χ.Α. της 21.8.2006) θα γίνει απο την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Μέσω των χειριστών στο Σύστημα Αύλων.Τίτλων (Σ.Α.Τ). σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α.και 39 του Κανονισμού του Κεντρικού ΑποθετηρίουΑξιών.(Κ.Α.Α).
2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε., για όσους εκ των κ.κ.Μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. 3. Για όσους εκ των κ.κ.Μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε.
Η είσπραξη του μερίσματος απο τους κκ. Μετόχους για τις περιπτώσεις 2 και 3 είναι δυνατή μέχρι την Δευτέρα 30η Οκτωβρίου 2006 και πραγματοποιείται με την προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης δικαιούχου μερίσματος και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους. Από την Τρίτη 31η Οκτωβρίου 2006 η πληρωμή του μερίσματος χρήσης 2005 θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της RIDENCO AE, Αιγιαλείας 52, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι κκ Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας (αρμόδιος κ.Μιχ.Μανουσάκης) στο τηλέφωνο 210 - 8771700.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων