Δελτίο Τύπου Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της OLYMPIC CATERING A.E. στις 28-7-2006, η οποία έλαβε χώρα στις 11:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Κτίριο 14Β) παραβρέθηκαν ή εκπροσωπήθηκαν 21 μέτοχοι οι οποίοι εκπροσώπησαν συνολικά το 67,39% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και αποφάσισαν επί των κατωτέρω θεμάτων:
ΘΕΜΑ 1o: Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των επιμέρους όρων του ομολογιακού δανείου.
Μετά από εισήγηση του Προέδρου της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης ομόφωνα και παμψηφεί η Εκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίζει την έκδοση του Δανείου υπό τους ανωτέρω βασικούς όρους και εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο: α) Να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του και να συνομολογήσει με πιστωτικά ιδρύματα κάθε λεπτομέρεια και κάθε ειδικό θέμα σχετικά με την έκδοση του Δανείου και την διάθεσή του σε τρίτους
β) Να αποφασίσει με βάση τους ανωτέρω όρους το ειδικότερο περιεχόμενο των όρων των ομολογιών, συμπληρώνοντας ελεύθερα κατά την κρίση του τους βασικούς όρους με όσους συναφείς όρους κρίνει αναγκαίους και καθορίζοντας κάθε σχετικό ειδικό θέμα και λεπτομέρεια, ιδίως δε τη μορφή, την ονομαστική αξία και τον αριθμό των ομολογιών, τον τρόπο κάλυψης των ομολογιών, τον τρόπο προσδιορισμού του επιτοκίου, τον πληρεξούσιο καταβολών, την οργάνωση των ομολογιούχων σε ομάδα, τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων, τον χρόνο αποπληρωμής και εν γένει εξόφλησης των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις ομολογίες, τη διαδικασία καταγγελίας και την προθεσμία μέσα στην οποία πρέπει να διατεθούν οι ομολογίες. γ) Να αναθέσει περαιτέρω σε άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Εταιρείας, την άσκηση του συνόλου ή μέρους των ανωτέρω εξουσιών.
ΘΕΜΑ 2ο: Διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) σε μέλη του Δ.Σ., στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας. Μετά από εισήγηση του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης ομόφωνα αποφασίζεται η αναβολή της συζήτησης του θέματος αυτού και η επαναεισαγωγή του σε νέα Γενική Συνέλευση.
ΘΕΜΑ 3ο: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Δεν τέθηκε κανένα θέμα και δεν λήφθηκε καμία απόφαση.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων