Δελτίο Τύπου

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της στρατηγικής της συμφωνίας με την CNCA (CREDIT ACRIGOLE) και σε υλοποίηση αυτής, στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, σήμερα 12.04.01, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης. Στουρνάρας και ο Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής της CREDIT AGRICOLE PREDICA - PREVOYANCE DIALOGUE DU CREDIT AGRICOLE S.A. κ. Michel Vilatte, υπέγραψαν το ιδρυτικό έγγραφο περί συστάσεως της κοινής τραπεζοασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΕΙΕΣ", αρχικού μετοχικού κεφαλαίου 3.500.000 Ευρώ, συμμετοχή εκάστου μέρους σε ποσοστό 50% και με αποκλειστική χρησιμοποίηση διάθεσης των ασφαλιστικών προϊόντων της του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας.Το γεγονός αυτό επισφραγίζει την πρόοδο που επιτυγχάνεται στην εφαρμογή των επιμέρους συμφωνιών μεταξύ των ομίλων CREDIT ΑGRICOLE και ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ενώ κατά τις συζητήσεις που διεξήχθησαν επιβεβαιώθηκε το ζωηρό ενδιαφέρον και η πεποίθηση των δύο μερών για την επιτυχία τις συνεργασίας αυτής.