Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας CPI A.E. ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκρισή του στην πρόσφατη Δημόσια Εγγραφή για την εισαγωγή της Εταιρείας στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, παρά την ιδιαίτερα αρνητική χρηματιστηριακή συγκυρία.Η CPI A.E. ευχαριστεί παράλληλα το Συντονιστή Κύριο Ανάδοχο και Σύμβουλο της Έκδοσης ΤΕΛΕΣΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. και τον Κύριο Ανάδοχο EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε, καθώς και τους λοιπούς αναδόχους : ΤΕΛΕΣΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, HSBC BANK PLC, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Χ.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Χ.Ε., ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΩΟΣ ΕΡΜΗΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ., ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.Η Διοίκηση της Εταιρείας διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλλει με συνέπεια και δυναμισμό κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω κερδοφόρα ανάπτυξη της Εταιρείας CPI A.E. δικαιώνοντας τους νέους μετόχους για την επιλογή τους.Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενημερώνει ότι οι νέες μετοχές είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά την συμμετοχή του στη Δημόσια Εγγραφή. Οι μετοχές στις μερίδες και στους λογαριασμούς των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) θα έχουν πιστωθεί έως την Πέμπτη 7/12/2000.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ (6.605.000 ΜΕΤΟΧΕΣ) ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο υφίστανται μέτοχοι που κατά την ημέρα της έναρξης διαπραγμάτευσης δεν έχουν πιστωθεί οι μετοχές που δικαιούνται στη Μερίδα και τον Λογαριασμό Αξιών ΣΑΤ που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους λόγω τυχόν αλλαγών που πραγματοποίησαν εν τω μεταξύ στα στοιχεία ΣΑΤ (π.χ. απενεργοποίηση της Μερίδας), παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρεία, προσκομίζοντας ταυτόχρονα το αντίγραφο της ενεργούς Μερίδας που τηρούν στο ΣΑΤ (αρμόδια κα Μαρία Χατζηνικολάου, τηλ. 6545802), προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες καθώς και η αυθημερόν ενημέρωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (εφόσον τα ορθά στοιχεία υποβληθούν μέχρι τις 13.00 της ίδιας ημέρας), για την πίστωση της Μερίδας τους με τις μετοχές τους, ώστε να είναι δυνατή η διαπραγμάτευσή τους στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.