Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 30.06.2006

Σύμφωνα με το άρθρο 278 του κανονισμού του ΧΑ, σας γνωστοποιούμε τα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 30η Ιουνίου 2006 της εταιρείας η οποία συνεδρίασε ευρισκόμενη σε απαρτία με παρόντες τρεις (3) Μετόχους που εκπροσωπούσαν 5.546.477 μετοχές , δηλαδή ποσοστό 49,38% του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Η Γενική Συνέλευση κατόπιν σχετικής συζητήσεως έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
1. Ενέκρινε κατά πλειοψηφία τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2005 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, καθώς και τη διάθεση των καθαρών κερδών χρήσεως 1/1/2005 έως 31/12/2005 και τη διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι της είσπραξης του μερίσματος είναι οι μέτοχοι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της Εταιρίας κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α.Α. της 6ης Ιουλίου 2006, σύμφωνα με τα αρχεία του ΚΑΑ. Από την 7η Ιουλίου 2006, οι μετοχές είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2005.
Ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος ορίζεται η 17η Ιουλίου 2006, η οποία καταβολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE.
2. Αποφάσισε παμψηφεί την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 31/12/2005.
3. Εξέλεξε παμψηφεί ως ελέγκτρια Εταιρία για την τρέχουσα χρήση 2006 τη και καθόρισε την αμοιβή αυτής.
4. Εξέλεξε παμψηφεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία , απαρτιζόμενο από τα εξής πρόσωπα : Νικόλαος Νιργιάννακης του Κωνσταντίνου, Γεώργιος Σουβατζής του Χαραλάμπους, Νικόλαος Σταυρίδης του Ιωσήφ, Μιχαήλ Κεφαλογιάννης του Ευάγγελου, Νικόλαος Βλάχος του Σπυρίδωνος , Σπυρίδων Ιγγλέζης του Κωνσταντίνου, Ιωάννης Ρούσσος του Πέτρου, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι έχουν την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.
5. Αποφάσισε παμψηφεί να μην χορηγηθεί αμοιβή και έξοδα κίνησης στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Ενέκρινε κατά πλειοψηφία την αμοιβή του Προέδρου - Διευθύνοντος Συμβούλου για το έτος 2006, βάσει της συμβάσεως εξαρτημένης εργασίας που διατηρεί αυτός με την Εταιρία.
7. Διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει περίπτωση κατάρτισης συμβάσεως κατ' άρθρο 23α του Ν. 2190/1920.
8. Αποφάσισε παμψηφεί τη χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ενεργούν κατ' επάγγελμα για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, πράξεις υπαγόμενες σε κάποιον από τους επιδιωκόμενους από την Εταιρία σκοπούς, ως επίσης και να μετέχουν στη Διοίκηση και Διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν παρομοίους σκοπούς με την Εταιρία.
9. Διαπίστωσε ότι επί του ενάτου θέματος της ημερήσιας διάταξης δεν υπάρχουν άλλες ανακοινώσεις προς τους κ.κ. Μετόχους. Όλες οι προαναφερθείσες αποφάσεις είναι αμέσως υλοποιήσιμες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων