Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας "REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" που συνήλθε την 24η Ιουνίου 2005, συζήτησε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιλαμβάνονται στη συνημμένη σχετική Πρόσκληση, τα οποία και ενέκρινε.

Ειδικότερα η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε :

Για τα υπ' αριθμ. 1 και 2 θέματα :
Την έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, εταιρικής χρήσης 2004, έπειτα από ακρόαση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

Για το υπ' αριθμ. 3 θέμα :
Την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της εταιρείας κατά την εταιρική χρήση 2004.

Για το υπ' αριθμ. 4 θέμα:
Εξέλεξε για τον έλεγχο της χρήσης 2005 την ελεγκτική εταιρία "Σ.Ο.Λ. Α.Ε." και πρότεινε ως Τακτική Ορκωτή Ελεγκτή Λογίστρια την κα Αγγελική Γρατσία- Δρομπάκη και αναπληρωματική αυτής την κα Ιωάννα Φλώρου και ενέκρινε τις αμοιβές αυτών.

Για το υπ' αριθμ. 5 θέμα :


Αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 10του καταστατικού της εταιρείας ως προς τη διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε αυτή να γίνει 3ετής.

Για το υπ' αριθμ. 6 θέμα:
Λόγω λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου την 30.06.2005 προχώρησε σε εκλογή νέων μελών. Έτσι η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
1. Δημήτριος Κούτρας, Πρόεδρος Δ.Σ. (μέλος εκτελεστικό)
2. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (μέλος εκτελεστικό)
3. Δημήτριος Καλλιτσάντσης, Σύμβουλος (μέλος εκτελεστικό)
4. Ιωάννης Μωραΐτης , Σύμβουλος (μέλος εκτελεστικό)
5. Παναγιώτης Αθανασούλης, Σύμβουλος (μέλος εκτελεστικό)
6. Λουκάς Γιαννακούλης ,Σύμβουλος (μέλος εκτελεστικό)
7. Νικόλαος Τρίχας, Σύμβουλος (μέλος μη εκτελεστικό)
8. Αργύρης Μήλιος (μέλος μη εκτελεστικό- ανεξάρτητο)
9. Γεώργιος Μπεκιάρης, Σύμβουλος (μέλος μη εκτελεστικό- ανεξάρτητο)

Για το υπ' αριθμ. 7 θέμα :
Τη χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διεύθυνσης ή και σε Διευθυντές, καθώς και τους αντικαταστάτες αυτών, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιριών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

Για το υπ' αριθμ. 8 θέμα :
Ενέκρινε την κατ' άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920, κατάρτιση παράταση ή και ανανέωση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με θυγατρικές εταιρείες.

Για το υπ' αριθμ. 9 θέμα :
Ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να κυρωθεί η πράξη εφαρμογής για το εντός σχεδίου πλέον ακίνητο στη ΓΥΑΛΟΥ Σπάτων, όπου θα αναπτυχθεί εμπορικό πάρκο, ότι θα ανεγερθούν 30 κατοικίες στο ακίνητο της εταιρίας (ΤΡΊΓΩΝΟ ΚΑΜΠΑ) στην εντός σχεδίου περιοχή της Κάντζας, ότι λειτουργούν αποδοτικά τα δύο εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα της εταιρίας στο Ιλιον Αττικής και στην Πάτρα και ότι είναι πιθανή αλλαγή χρήσεων στο εντός ΖΟΕ Μεσογείων ακίνητο της Κάντζας , εφόσον προωθηθούν από το ΥΠΕΧΩΔΕ νέες πολεοδομικές ρυθμίσεις. Σχετικά με τη διανομή μερίσματος ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία δεν θα διανείμει μέρισμα διότι δεν υφίστανται οι κατά νόμον προϋποθέσεις.

Στην εν λόγω Γενική Συνέλευση αναγγέλθηκαν εμπρόθεσμα 8 μέτοχοι που αντιστοιχούν σε 22.433.499 μετοχές και ψήφους ήτοι ποσοστό 56,64% του μετοχικού κεφαλαίου.. Συνεπώς παρόντες εμπροθέσμως ήταν κάτοχοι 22.433.499 μετοχών ήτοι ποσοστό 56,64% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναγγέλθηκαν εκπρόθεσμα 8 μέτοχοι που αντιστοιχούν σε 761.280 μετοχές και ψήφους ήτοι ποσοστό 1,92% του μετοχικού κεφαλαίου. Συνεπώς παρόντες εκπρόθεσμα ήταν κάτοχοι 761.280 μετοχών, ήτοι ποσοστό 1,92%. Η παράσταση των εκπροθέσμων εγκρίθηκε ομόφωνα.

Οι παρόντες συνολικά εκπροσώπησαν μετοχές και ψήφους 23.194.779 ήτοι ποσοστό 58,56% του μετοχικού κεφαλαίου.

Όλα τα θέματα ψηφίστηκαν νόμιμα και ομόφωνα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων