Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης - Εκλογή Νέου Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα εξής:

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της που έλαβε χώρα στις 14 Ιανουαρίου 2005, μετ' αναβολή από τις 17-12-2004 :

1.Επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Απόστολου Χρήστου Δοντά σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Κωνσταντίνου Χρήστου Δοντά. Τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες του παραιτηθέντος μέλους ανατέθηκαν από της παραιτήσεως του έως και λήξεως της θητείας του στο ήδη μέλος του Δ.Σ , αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κο Ευριπίδη Χαρ. Δοντά.

2. Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αφού συγκροτήθηκε σε σώμα εξέλεξε Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντες Συμβούλους και ανέθεσε αρμοδιότητες ως εξής: Ηλίας Αποστ. Δοντάς, Πρόεδρος ,μη εκτελεστικό μέλος , συγκαλεί και διευθύνει τις εργασίες του Δ.Σ, Ευριπίδης Χαρ. Δοντάς, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, με όλες τις αρμοδιότητες του αρθρ.18 σε συνδυασμό με το αρθρ. 19 του καταστατικού της εταιρείας, Απόστολος Ηλία Δοντάς, Διευθύνων Σύμβουλος εκτελεστικό μέλος ,με όλες τις αρμοδιότητες του αρθρ.18 σε συνδυασμό με το αρθρ. 19 του καταστατικού της εταιρείας, Απόστολος Χρ. Δοντάς, εκτελεστικό μέλος, Γρηγόριος Ε. Μπιτσικώκος ,μη εκτελεστικό μέλος, νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Τριαντάφυλλος Αντ. Ελευθερίου και Σπυρίδων Στ. Σαραντόπουλος ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη . Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής .


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων