Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία PROFILE ΑΕΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. γνωστοποιεί τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 25ης Οκτωβρίου 2006, στην οποία συμμετείχε το 67,75% του μετοχικού κεφαλαίου, με παρουσία 14 μετόχων φυσικών και νομικών προσώπων. Ολες οι αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως ελήφθησαν ομόφωνα.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το άρθρο 278 του Κανονισμού του ΧΑ, όπως ισχύει σήμερα, παρατίθενται τα θέματα και οι αποφάσεις που ελήφθησαν:
Θέμα 1ο: Η Γ.Σ. ενέκρινε παμψηφεί την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των Ευρώ 1.762.875, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού <διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο> και με συνακόλουθη έκδοση 3.917.500 νέων μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,45 Ευρώ εκάστης, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους μετόχους της εταιρείας σε αναλογία πέντε (5) νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές .
Θέμα 2ο: Η Γ.Σ. σε συνέχεια της απόφασης επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διατάξεως και επειδή η απόφαση αυτή αποτελεί κατά τον νόμο τροποποίηση του Καταστατικού της εταιρείας, ενέκρινε παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας., δυνάμει της οποίας το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, μετά την αποφασισθείσα αύξηση, ανέρχεται πλέον σε 5.288.625 Ευρώ και διαιρείται σε 11.752.500 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,45 Ευρώ εκάστης.
Θέμα 3ο: Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του κ.ν. 2190/1920, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους :
α) ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που είναι δυνατόν ν'' αγορασθούν ν'' ανέλθει σε 1.175.000 τεμάχια,
β) η τιμή αγοράς ορίσθηκε σε 1,3 Ευρώ η κατώτατη και σε 4,3 Ευρώ η ανώτατη,
γ) το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνουν οι ως άνω αγορές ορίσθηκε σε 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της αποφάσεως της ως άνω Γενικής Συνέλευσης
Θέμα 4ο: Δεν υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες εισηγήσεις επί των οποίων χρειάστηκε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Η παρούσα ανακοίνωση, αναφορικά με το 3ο ως άνω θέμα, επέχει και θέση ενημερώσεως, κατ'' άρθρον 290 του Κανονισμού του ΧΑ


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων