Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 9ης Αυγούστου 2006 παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν 4 μέτοχοι με δικαίωμα ψήφου οι οποίοι κατείχαν 9.782.948 μετοχές οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 42,23 % του συνόλου των μετοχών. Στην εν λόγω συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:
Θέμα 5ο: Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και του δ.τ. σε SINGULARLOGIC S.A και η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.
Θέμα 6ο: Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αλλαγή έδρας της εταιρίας στο Δήμο Ν. Ιωνίας Αττικής και η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
Θέμα 7ο: Προέγκριση εξαγοράς εταιριών σύμφωνα με το άρθρο 10 Κ.Ν. 2190/1920 και αποδοχή αποτίμησης της αξίας των εξαγοραζομένων εταιριών της Επιτροπής του άρθρου 9 Κ.Ν. 2190/1920 και της σχετικής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης
Εγκρίθηκε ομόφωνα η εξαγορά των εταιριών SINGULAR SOFTWARE A.E. και SINGULAR INTEGRATOR A.E. με τίμημα 18.950 ΕΥΡΩ για την πρώτη και 8.050 ΕΥΡΩ για τη δεύτερη και έγινε αποδεκτή η αξία των εξαγοραζομένων εταιριών όπως αυτή καθορίστηκε από την Επιτροπή του άρθρου 9 του Κ.Ν.2190/1920. Εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ.να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τις ως άνω πράξεις και τη λήψη σχετικής άδειας από τον Υπουργό Ανάπτυξης.
Η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων:
1.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.
2.Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.
3.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή.
4.Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω.
8. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.
Δεν κατέστη δυνατή λόγω μη συντελέσεως της κατά το άρθρο 29 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920 και το Καταστατικό απαιτουμένης απαρτίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι θα συγκαλέσει σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920 και το Καταστατικό A Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Αυγούστου 2006, ώρα 10:00, στον ίδιο χώρο, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων αυτών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων