Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται ότι η Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε την 7η Αυγούστου 2006 και ώρα 09:30, στην έδρα της Εταιρείας στην Παιανία Αττικής, στην οποία παρέστησαν νόμιμα (2) μέτοχοι εκπροσωπούντες (1.522.000) μετοχές, ήτοι ποσοστό 40,05% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ενέκρινε την θέσπιση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεως της, κατά τις σχετικές προβλέψεις του άρθρου 13 παρ. 9 κ.ν. 2190/1920 με τους εξής όρους:
(α) Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα εκδώσει η Εταιρεία από την άσκηση των δικαιωμάτων προαιρέσεως του προγράμματος θα ανέρχεται σε (200.000) κοινές ονομαστικές μετοχές, ήτοι το 5,26% περίπου του συνολικού αριθμού των μετοχών της Εταιρίας, που σήμερα ανέρχεται σε 3.800.000 μετοχές και σε περίπτωση άσκησης του συνόλου των δικαιωμάτων προαιρέσεως θα ανέλθει σε 4.000.000 μετοχές.
(β) Δικαιούχοι του εν λόγω Προγράμματος θα είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντικά και λοιπά στελέχη και το προσωπικό της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, κατ' άρθρο 42ε παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/20.
(γ) Η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής και άσκησης κάθε δικαιώματος θα είναι προνομιακή και θα ορισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο στο εξήντα τα εκατό (60%) της μέσης χρηματιστηριακής τιμής του εξαμήνου που προηγείται της έγκρισης έκδοσης κάθε σειράς δικαιωμάτων σε κάθε όμως περίπτωση η τιμή άσκησης δεν θα υπολείπεται του ποσού της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας ανά δικαίωμα (ήτοι 1,20 ανά δικαίωμα). Το ποσό της τιμής διάθεσης θα καταβληθεί κατά την άσκηση του δικαιώματος προαιρέσεως.
(δ) Ο ακριβής αριθμός των δικαιωμάτων που θα χορηγηθεί σε κάθε δικαιούχο θα ορισθεί από τη διοίκηση της Εταιρίας, σύμφωνα με τη θέση του δικαιούχου, την αποδοτικότητά του και την εν γένει παρουσία του στην Εταιρεία (εμπειρία, αποδοχές, τεχνογνωσία, προοπτικές εξέλιξης, δυσκολία αντικαταστασιμότητας, key person κ.λ.π.) και άλλα ειδικότερα κριτήρια που θα καθορισθούν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
(ε) Η άσκηση των δικαιωμάτων θα γίνει τμηματικά και κατά το 1/2 κάθε φορά κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Δεκεμβρίου των ετών 2006 και 2007. Παρερχομένης απράκτου της πιο πάνω αποσβεστικής προθεσμίας, το δικαίωμα αποσβεννύεται.
(στ) Η Γ.Σ. εξουσιοδότησε περαιτέρω το Δ.Σ. της Εταιρείας να καθορίσει τους ειδικότερους όρους του προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως και εν γένει να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της απόφασης της Γ.Σ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων