Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρεία ότι στις 30 Ιουνίου 2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12 π.μ., πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΤΕ. Παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν 6 μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούν το 68,87% των μετόχων το οποίο ενέκρινε παμψηφεί και εν ομοφωνία τα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:
1. Τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας (Ισολογισμό, Αποτελέσματα Χρήσεως, Πίνακα Αποτελεσμάτων και Προσάρτημα) και τις επ' αυτών Εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 1/1-31/12/2005.
2. Την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών της εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 1/1-31/12/2005.
3. Την εκλογή για τον έλεγχο της εταιρικής χρήσεως 1/1-31/12/2006 ως Τακτική Ορκωτή Ελέγκτρια-Λογίστρια την κ. Ιωάννα Γκόγκου (ΑΜ ΣΟΕΛ 13041) της ελεγκτικής εταιρείας ΣΟΛ Α.Ε. και ως αναπληρωματικό Ορκωτό Ελεγκτή-Λογιστή τον κ. Κωνσταντίνο Καραθάνο (ΑΜ ΣΟΕΛ 13381) Η αμοιβή των ορκωτών, για την χρήση 2005, ορίστηκε στο ποσό των 15.225 Euro (πλέον Φ.Π.Α. 19 % ) και για την χρήση 2006 προεγκρίθηκε μέχρι του ποσού των 17.000 Euro.
4. Αποφάσισε την μη καταβολή αμοιβών στα μέλη του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση, κατόπιν της δηλωθείσης σύμφωνης γνώμης αυτών και παραίτησης των από κάθε σχετικής αξιώσεως καθώς επίσης και τη μη καταβολή μερίσματος .
5. Τέλος ανακοινώθηκαν στην Γενική Συνέλευση οι προθέσεις της εταιρείας και οι επί μέρους ενέργειες του Δ.Σ. που γίνονται τόσο προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των πωλήσεων του βιομηχανικού κλάδου, όσο και προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης των αστικών ακινήτων της εταιρείας και επίσης η πορεία της αναμενόμενης εντός του μηνός Ιουλίου τρέχοντος έτους απόφασης του Υπ. Οικονομίας και Οικονομικών για την απόσχιση του βιομηχανικού κλάδου και την εισφορά αυτού σε ελεγχόμενη κατά 99,9% θυγατρική εταιρεία της ΚΕΡΑΜΕΙΑΣ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων